2009. augusztus 31., hétfő

Hogyan szerezzem vissza a Sciennettől a pénzem!

Korábban a Sciennetaldozatok.info oldalon volt elérhető blogunk. Sajnos a Sciennet elintézte, hogy a szolgáltatónk törölje a domainnevet (zsidó összetartás). Azonban a röpke pár hét alatt amíg online voltunk többszáz (!!!) segítségkérő levelet kaptunk. Több levélíró állította, hogy sok millio Forintot fizettek a sciennetnek, amiből semmit nem látnak viszont. A kérés közös volt, segítsünk, hogy visszaszerezzék a pénzüket.

Nos, a blog írói sajnos nem tudnak segíteni ilyen esetekben, azonban tippünk van arra, hogy induljunk egy úton. Ne feledjük, hogy a sciennet azért virágzik, mert még senki nem robbantott ki botrányt ellenük! 1-1 apró vizsgálódást volt csupán, amit könnyűszerrel elintézett a milliárdos zsidó tulajdonosi kör.

Feljelentés!
Javasoljuk minden Sciennet áldozatnak, hogy tegyen rendőrségi feljelentést.
Részletesen beszámolva a beszervezésről, a pénz kicsalásáról és a következményekről. Akinek lehetősége van rá kérjen ügyvédi segítséget is. Javasoljuk a PSZÁF-nak történő bejelentést is!

Ne higyjük el, hogy mindez törvényes. Legkevésbé sem az!


Annak aki magas összegűt fizetett be javasoljuk, hogy az őt beszervezőt (instruktort) is jelentse fel! Az instruktorok valószínűleg átlátják a rendszer működését és haszonszerzési céllal csapnak be minket, így büntetőjogi felelősségük is jelentős.

Hírverés!
Javasoljuk, hogy mindenki adja közzé sciennet átverésének történetét!
Írjunk a különböző médiumoknak, hívjuk fel a figyelmet a veszedelmes átverésre!

2 megjegyzés:

  1. zsidózás nemkéne ide!

    Sok olvasó figyelmét el fogja terelni a lényegről..

    de összeségében azt se lehet tudni ki vezeti a Sciennetet,lehet akár keresztény,akár zsidó de h okos volt,semmi kétség!

    VálaszTörlés
  2. Az ilyen "okos" (bajnai,gyurcsány,tasnádi,deutsch,német sándor,kolompár stb)
    zsebeli ki az embereket.

    VálaszTörlés